Silix Mobility 750ml

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Voedingssupplement op basis van Organisch Silicium, MSM, Glucosamine en Brandnetel.

*Grote Brandnetel houdt de gewrichten, spieren en pezen soepel.

Gebruik

Schudden vóór gebruik. Het product niet aanraken met glas. In te nemen buiten de maaltijd met behulp van het maatbekertje. Startdosis: 2x15ml per dag. Onderhoudsdosis: 15ml per dag.

Samenstelling

Ingrediënten per 30ml

Water, MSM (Methylsulfonylmethaan) 600mg, Glucosaminesulfaat 2KCl 450mg (schaaldieren), Kiezelzuur 70,05mg (Silicium: 20,40mg), 1Organisch silicium (Monomethylsilaantriol) 14,85mg (Silicium: 4,35mg), Grote brandnetel (Urtica dioica L.) extract 2,25mg, Pompelmoesboom (Citrus maxima (Burm.) Merr.) extract 1,20mg, Aroma's, Stabilisator (Fosforzuur).

Indicatie
  • Op basis van de best opneembare Silicium in vloeibare vorm
  • Geschikt voor soepele gewrichten
  • Geschikt voor spieren en pezen
Contra indicatie

Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Dit product is uitsluitend voor volwassenen bestemd en niet geschikt voor kinderen en zwangere of lacterende vrouwen. Informeer bij een gelijktijdige inname van geneesmiddelen. Geen langdurig gebruik zonder deskundig advies. Te bewaren op een droge plaats, op kamertemperatuur en buiten directe invloed van de zon. Niet in de koelkast bewaren. Het product niet aanraken met glas.

Gegevens
CNK3893849
FabrikantenCeres Pharma
MerkenSilix
Breedte83 mm
Lengte201 mm
Diepte81 mm