Brava Adhesive Remover Wipes 30 12011

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De Brava Adhesive Remover wordt gebruikt om uw opvangmateriaal gemakkelijker te verwijderen.

Dankzij de niet-prikkende Brava Adhesive Remover kunt u uw huidplaat en de kleefresten op eenvoudige wijze verwijderen. Hij bevat geen alcohol, waardoor hij niet prikt en geen pijn doet aan uw huid. Hij is binnen enkele seconden droog en heeft geen invloed op de hechting van het nieuwe opvangmateriaal, zodat u meteen een nieuwe huidplaat kunt aanbrengen.

De Brava Adhesive Remover wordt geleverd als spray en als handig doekje. Met de zachte spray kunt u de huidplaat op eenvoudige wijze verwijderen, terwijl u het vochtig doekje kunt gebruiken om eventuele kleefresten van uw huid te verwijderen. Het vochtig doekje is door zijn afmeting praktisch wanneer u zich buitenshuis bevindt of op reis bent.

Gegevens
CNK3042637
FabrikantenColoplast Belgium
MerkenColoplast
Breedte86 mm
Lengte131 mm
Diepte66 mm